Servicii și soluții

Mai repede, mai inteligent, mai eficient

Furnizare de energie electrică

Oferta noastră reprezintă o alternativă modernă, eficientă şi economică în condiţiile pieţei libere de energie prin:

Persoane fizice: act proprietate loc de consum(dovada detinere spatiu), carte de identitate, factura recenta de la furnizorul actual (pentru preluarea datelor de identificare de la operatorul de distributie), adresa e-mail, numar telefon de contact.

Persoane juridice: CUI/CIF, certificat constatator, adresa e-mail, cont bancar, numar telefon de contact, medie consum lunar, curba de sarcina pe ultimele 3 luni.

Printr-o analiza desfaşurată de specialiştii noştri, alegem soluţia cea mai bună pentru clienţi. Soluţiile oferite pentru alimentarea cu energie electrica sunt rezultatele expertizei noastre din acest domeniu.

Se calculează preţul optim la care consumatorul va beneficia de eficienţă economică maximă
Pe baza datelor de consum din anul anterior sau a curbelor de sarcină, putem determina preţul cel mai avantajos pentru obţinerea eficienţei economice maxime.
Analiza de preţ vă permite să alegeţi preţul care vă asigură costuri optime pentru consumul realizat. Totodată, Enex vă poate oferi contractul corespunzător cerinţelor de consum ale firmei dumneavoastră.

Pentru realizarea unei oferte adaptate cerinţelor de consum, vă oferim o analiză precontractuală în baza completării formularului de mai jos sau ne puteți contacta la adresa de email: office@enexenergy.ro sau telefonic la numarul de telefon 0264 207 550.

Calculator Factura

Transilvania Nord (Cluj,Bihor, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Bistrița Năsaud)
Transilvania Sud (Alba, Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita, Mureș)
Moldova (Bacău, Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Neamț)
Dobrogea (Călărași, Constanța, Ialomița, Tulcea)
Muntenia Sud (Ilfov, Giurgiu)
Muntenia Nord (Brăila, Buzău, Vrancea, Galați, Prahova, Dâmbovița)
Oltenia (Argeș, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Teleorman, Vâlcea)
Banat (Arad, Caraș Severin, Hunedoara, Timiș)Chestionar analiză de tarif

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

  1. Informații generale
  2.Date tehnice preliminare

  Achiziție energie din surse regenerabile

  Fiind un participant activ în piața de energie regenerabilă, suntem interesați de preluarea producției energetice. Ofertele noastre flexibile si profitabile sunt adaptate cerintelor partenerilor nostri.

  Suntem mereu interesaţi de energia verde!

  Aveţi producţie de energie regenerabilă? Vă propunem un parteneriat! Avem experienţă de 14 ani în domeniul furnizării energiei electrice, în dezvoltarea proiectelor dar si în managementul energiei regenerabile, astfel, dacă vă doriţi o colaborare transparentă, productivă şi eficientă, vom raspunde prompt aşteptărilor!